Prvi strijelac HNL-a u nedjelju je postigao svoj prvi hat-trick u karijeri i posvetio ga svojim roditeljima.

Naš centarfor Ramon Mierez i u Velikoj Gorici je potvrdio koliko znači Bijelo-plavima. Zabio je svoj prvi hat-trick u karijeri i dodatno se odvojio od najbližih pratitelja na ljestvici strijelaca HNL-a. Sada je već na 17 golova, a ima i 7 asistencija pa se njegov doprinos momčadi itekako može vrednovati i na osnovu tih brojki iako nije sve ni u njima. Pristup kojega uvijek ima, angažman na terenu i način na koji igra moraju kod svakoga izazvati respekt.

Jako sam zadovoljan s cijelom ekipom i što smo pokazali da možemo igrati na visokoj razini, pogotovo kada smo ovako motivirani. Naravno da mi je drago što smo pobijedili, cijela utakmica je iz našeg kuta gledanja bila vrlo dobra jer smo dominirali od početka do kraja.  Ispunili smo cilj za ovu utakmicu i sada se već moramo pripremati za nadolazeći izazov, a to je dvoboj s Lokomotivom, rekao je Mierez.

Bukviću veliko hvala!

Nije puno Ramon pričao o svojim golovima jer, kako kaže, svatko je u momčadi zadužen za nešto, a uspjeh je – zajednički.

Sretan sam i ispunjen jer sam dao svoj doprinos važnoj pobjedi, a čestitam i svim suigračima na dobroj utakmici. Naravno da sam sretan i zbog svojih golova i prvog hat-tricka kojega sam postigao. Za takve stvari sam vrijedno trenirao i na taj način se pripremao za ovo što je sada došlo. No, opet ću ponoviti, ne bi to bilo moguće bez pomoći i dobre igre mojih suigrača. A golove posvećujem svojim roditeljima koji su mi jako puno pomogli kroz život. Ovo je za njih!

Zahvalio je, stoga, svima i posebno se osvrnuo na situaciju kod trećeg gola…

Jako mi je drago i zbog Bukvića, kako je reagirao. Pokazao je kakva je klasa od čovjeka, mogao je sam uputiti udarac prema golu i zabiti, ali je odlučio to prepustiti meni. Veliko mu hvala na tome. Idemo sada razmišljati o suboti i novom izazovu. Mislim da nas protiv Lokomotive čeka, prije svega, jedna lijepa utakmica. Naša prednost mora biti to što igramo kod kuće, iako smo u zadnje vrijeme bolji u gostima. Moramo se dobro pripremiti i dati sve od sebe za novu pobjedu.